eenzaamheid en zelfredzaamheid

(Vrijwillig) participeren in deze samenleving: de doelstelling voor alle burgers van Nederland in 2014!
Het klinkt eenvoudig, en dat kan het ook zijn. Iedereen kan functioneren en mee doen in onze huidige maatschappij. Althans dat wordt er van je verwacht en mag ook van je verwacht worden. Voor een bijdrage in de samenleving en/of voor persoonlijke ontwikkeling. Soms lukt dat alleen met een beetje ondersteuning, een helpende hand door middel van ondermeer aansturing of informatie gericht op eigen competenties en mogelijkheden met als doel eigen zelfredzaamheid. 

Ontbreken de competenties of mogelijkheden? Bent u (vaak) eenzaam? Wilt u meer activiteiten ondernemen? Zijn er belemmeringen waarom een bijdrage leveren niet lukt? Of wilt u gewoonweg meer sociaal contact?
Heeft u een dagritme waar u niet tevreden over bent?
Er zijn meerdere mogelijkheden denkbaar waardoor bovenstaand niet lukt.
Als u graag verandering wilt kan ik u bij staan bij deze ontwikkeling, u steun en/of gezelschap bieden en u mogelijkheden bieden voor verandering. Met een stok achter de deur en positieve energie!

Kijk ook een bij thuisafgehaald, hier bied ik maaltijden aan voor kleine prijsjes. Vers gekookt. Ideaal voor alleenstaande of slecht ter been etc.


Comments