thuisafgehaald

Vers, gezond en gevarieerd eten vind ik zeer belangrijk. Dagelijks kook ik thuis voor mijn gezin verse maaltijden. Multi cultureel getint en Hollandse pot en altijd met verse ingrediënten.
Deze maaltijden bied ik ook aan via www.thuisafgehaald.nl voor een klein bedrag kunt u een verse maaltijd ophalen. En als het ophalen niet lukt dan breng ik het bij u langs mits dit haalbaar is.

Ideaal voor mensen met een drukke baan, (verstandelijk) gehandicapten, alleenstaande, ouderen mensen of slecht ter been.

Maaltijden te denken aan:
Nasi compleet, taco's, traditionele Italiaanse gerechten, stamppot, noodles, ribroast etc
Maar ook lunch en ontbijt home made met verse broodsoorten en wafels ipv supermarkt producten.
En desserts. Alles home made geen toegevoegde E-nummers oid.

Bijzonder thuisafgehaald :

"Het is als een droom die uitkomt!"

Mevrouw Bos is 82 jaar en woont samen met haar man van 87 jaar. In de weekkrant las mevrouw Bos een stukje over Thuisafgehaald. Ze heeft geen computer en belde Thuisafgehaald om te vragen of wij haar in contact kunnen brengen met koks.

Mevrouw Bos is de diepvriesmaaltijden zat: “Er zit maar één aardappel in. Ik wil zo graag een gezonde maaltijd eten maar ik heb zelf niet meer zoveel zin om te koken voor mijn man en mij. Onze zoon kookte als mantelzorger altijd voor ons, maar die is onlangs overleden. Zou u mij aan een thuiskok kunnen helpen? Dat zou ik echt fantastisch vinden!”

Omdat meneer en mevrouw Bos geen computer hebben zijn wij op zoek gegaan naar een kok in de buurt die voor hen wil koken. Op loopafstand woont thuiskok Willem. Hij wil met heel veel plezier zijn maaltijden met hen delen. Sterker nog, de eerste maaltijd, een lamsstoofschotel, werd de dag erna al gebracht en volgende afspraken werden meteen gemaakt! Willem kookt nu iedere week op vaste avonden voor meneer en mevrouw Bos en zijn kinderen brengen het langs omdat het maar 1 minuut fietsen is.

Mevrouw Bos is dolgelukkig met thuiskok Willem. Ze zegt: "Ik droomde al jaren dat buurtgenoten voor ons zouden koken, maar ik wist niet hoe dat te regelen. Iedere dag dat Willem kookt voelt als vakantie! Dit is als een droom die uitkomt."

Ben je als kok bereid om een stapje extra te zetten voor een ander? Geef dit dan aan bij je instellingen in Mijn Thuisafgehaald onder het kopje Bijzonder Thuisafgehaald.

Werk je bij een gemeente of maatschappelijke organisatie en wil je meer weten over samenwerking met Bijzonder Thuisafgehaald? Neem dan contact op met Annemarieke Blom viaannemarieke@thuisafgehaald.nl

We worden voor Bijzonder Thuisafgehaald financieel gesteund door het VSBfondsStichting DOEN en het SKAN Fonds 


Comments